Effe checken

Ik heb een vooroordeel tegen Italianen. Ik mag ze niet zo. Het zal wel door films en tv komen, dat ik ze nogal snel associeer met maffia. Dit heeft mij tot op heden weerhouden dat land te bezoeken. Dus het is hoog tijd dat ik eens even ga beoordelen, of mijn vooroordelen eigenlijk wel kloppen. Ons eigen huis wordt even vakantiehuisje van de zus van Anke. Dat houdt de inbrekers buiten, en de kat levend – hoop ik.

Na moederdag meld ik me weer. Jij ook veel plezier, in de tussentijd.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “Effe checken

  1. Toch een schitterend land hoor, dat Italie…maar daar ben je inmiddels wel achter denk ik. En die Italianen? Ik vind ze in het echt leuker dan in de film 🙂 Wat jij hebt met die Italianen, heb ik met Duitsers. Toch vallen die in de praktijk vaak best wel mee. Ik ben wel iemand die vooroordelen dropt als ze niet blijken te kloppen.

  2. Tja die vooroordelen tegen Duitser zijn niet altijd gegrond. Helaas klopper er een aantal wel sproet… Ik kan het weten, heb een Duitse vrouw…!

Geef een reactie