Fabienne Constance Margaretha Gielen

m'n petekind
Ik kon het niet laten even een kiekje van m’n petekindje te posten.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “Fabienne Constance Margaretha Gielen

  1. Ik dacht even kijken wat er te voorschijn komt als ik in Google Fabienne Gielen typ, en toen zag ik tot mijn verbazing haar naam staan, ik vind het wel heel leuk dat je dit hebt gedaan, een heel mooie foto.
    Groetjes, Audrey

Geef een reactie