Goed uitzicht

Al eerder schreef ik over het probleem met m’n oog: Probleemoog, Opticien en Zonnebril.

De afgelopen week had ik zelf al geconstateerd, dat de donkere vlek in m’n rechteroog in omvang aan het afnemen was. Het ging dus de goede kant op. Mijn probleem bleek van tijdelijke aard. Volgens oogarts en opticien had het ook van blijvende aard kunnen zijn – hoewel de kans daar op erg klein was, gezien mijn leeftijd. Het kijken ging al weer beter. Lezen wil nog steeds niet lekker gaan met rechts, want het beeld is nog redelijk vertekend. Maar het gaat de goed kant op.

Ik had om vijf over twee een afspraak met de oogarts. In de wachtruimte kwam ik erachter dat de marteling van de vorige keer een naam heeft: Fluorescentie Angiografie (FAG). Ik ken het foldertje helemaal van buiten, want ik heb anderhalf uur in de wachtruimte doorgebracht, om vervolgens in ruim twee minuten te horen, dat ik geen lek achter m’n netvlies had en dat het er goed uitzag. Goed nieuws mag tijd kosten.

Over twee maanden heb ik een afspraak, voor controle.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

Geef een reactie