Heerlijk avondje

Maneschijn

Terwijl 38% van Nederland sinterklaasavond aan het vieren was, heb ik op tv naar Patch Adams gekeken, met een heerlijke hoofdrol van Robin Williams. Sinds mijn vader is overleden komt het regelmatig voor dat ik moet huilen bij films. Zeker als het acteerwerk me kan meenemen bij het overlijden van een personage.

Daarna snel nog even afgewassen – onder begeleiding van The Essential Yo-Yo Ma. Die wilde ik al een tijdje kopen. Dat heb ik nu snel gedaan voordat ik ging afwassen – lang leve internet.

Die dubbel-cd is trouwens een beetje vreemde verzameling van muziekstijlen – met uiteraard in het centrum het prachtige cellospel van Yo-Yo Ma. Wel mooi, maar ook vreemd. En dat terwijl m’n iPod niet eens op shuffle stond.


Update: Wat blijkt nou? Patch Adams is onlangs in Nederland geweest en tweevandaag heeft er een item over uitgezonden.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “Heerlijk avondje

  1. Ik heb laatst het boek van KLUUN gelezen “Er komt een vrouw bij de dokter” en daar moest ik ook even een fikse traan bij wegpinken soms dus je mag zeker janken bij een film als Patch Adams en al helemaal als je vader is overleden, vind ik.

    Groetjuz, Bartjuz

Geef een reactie