Ik ben een slechte buur

Ik heb nooit geweten dat ik zo asociaal was. Afgelopen weekend ben ik weer wat meer over mezelf te weten gekomen. Door een huisverkopende vriend werd ik erop geattendeerd dat het huis van onze buren te koop stond. Niet dat ik interesse had, maar ik wou toch even weten wat de verkoopprijs was. Op naar funda.

Tot mijn verbazing bleken de huizen van allebei m’n buren te koop te staan!

Klik voor meer info Klik voor meer info

Onze rechterburen

Onze linkerburen

Dat er iemand uit je straat gaat verhuizen, is niet bijzonder. Ik vermoedde nog niks toen ik hoorde dat onze overburen een paar maanden geleden hun huis verkochten. Dat de buren aan

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “Ik ben een slechte buur

Geef een reactie