Ik moet het nog leren

Ik ben nog niet zo’n frequente blogger. Ik zou wel willen, maar ik moet nog leren mezelf belangrijk genoeg te vinden. En alles wat ik meemaak. Ik heb er al heel lang over gedaan om

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “Ik moet het nog leren

  1. Ik kan dat beamen: het gaat niet om wat je schrijft, als je maar schrijft. Het grootste probleem is vaak om ergens de tijd te maken om ervoor te gaan zitten. De hersenspinsels zijn er altijd wel. Dat het doorgaans nergens over gaat… ach.

Geef een reactie