Klaar voor de start

De avond voor vertrek. De dag met voorbereidingen was toch wat aan de krappe kant. Maar het is gelukt. Koffers gepakt. Huis aan kant. De laatste boodschappen gedaan. Voor de zekerheid nog wat medicijnen gehaald voor de poes, want die heeft de laatste tijd last van d’r rug.

Via Oslo tikken we Hammerfest (meest noordelijke stad van het vaste land van Europa) aan. Verder naar vrienden op de Lofoten (eilandengroep voor de kust van Noorwegen), om vervolgens nog een week te vertoeven in een huisje in Olden, meer in het Zuid-Westen van Noorwegen. In achttien dagen ruim zevenduizend kilometer. Ik ben blij dat we niet met de fiets gaan.

Daar waar we tijd en een internetverbinding hebben, melden we ons – via dit weblog. Dit jaar hoeven we geen rekening te houden met zwangere vriendinnen, die uitgeteld zijn tijdens onze vakantie. Wel een pete-kind dat

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “Klaar voor de start

  1. Nou die verbindeingen zullen des te noordelijker wel schaarser worden. Dus we zullen ons niet druk maken als we langere tijd niets horen of toch… er zijn daar immers wel beren, wolven, explosieve winterbuien, slechte wegen, weinig benzine stations, weinig bewonders dus het kan zijn dat jullie … euh, oke ik houdt op…

    Prettige vakantie…

Geef een reactie