Mijn computer is tegen mij

Ik k

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “Mijn computer is tegen mij

  1. Wist jij dan nog niet dat computers dat echt expres doen? Die van mij is een echte rotzak af en toe. En dan scheld ik hem dus echt wel uit! Als ik dreig met format C: bindt-ie meestal wel weer in.

  2. Mijn iBookje was stuk en werd gemaakt door de Applefabriek. Toen ik hem twee keer had opgestart was ie weer stuk.

    Ik was niet boos, maar wel verdrietig.

    (Ik heb nu een hele nieuwe harde schijf en ben al mijn oude bestanden kwijt. Goed, ik ben een béétje boos.)

Geef een reactie