Nog niet jarig?

Ik ben vandaag jarig en wordt 35 jaar – althans dat dacht ik. Totdat ik zonet links boven naar dit weblog keek. Daarin draait al een tijd een php-scriptje, met mijn leeftijd als resultaat. Maar d’r zit een foutje in. Zo geeft het momenteel aan dat ik al 35 ben, terwijl ik das pas officieel vanavond om 19:30 ben. Ik ben nu nog 34 jaar, 12 maanden, enzovoorts. Scheelt toch een heel jaar.

Ik kreeg afgelopen week al regelmatig bezoekers vanaf andere weblogs die de weblog-verjaardagskalender van images-and-words tonen. Misschien wordt het vandaag wel nog drukker.

Leuk dat je even langskomt op m’n on-line verjaardag.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “Nog niet jarig?

Geef een reactie