Open dag Glasatelier Immanuel

Even wat “reclame”. Mijn schoonmoeder, Sibylle Gielen, is glazenier. Ze heeft sinds 1990 een eigen bedrijf, Glasatelier Immanuel, waarmee ze zich bezighoud met het ontwerpen en uitvoeren van kunst aan de bouw: glas-in-lood, moza

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “Open dag Glasatelier Immanuel

  1. Koen, ik lees net dit stukje en vlak erna op Peetjes Weblog het volgende verhaal http://www.peetjes.web-log.nl/index.log?ID=250209 . Geen idee of je moeder kan wat die mensen graag willen (hun dochtertje is overleden en ze willen een monumentje van glas laten maken op een speciale manier) maar wellicht dat zij mensen kent die het dan wel kunnen. Zou je even willen kijken op voornoemde sites en het aan je moeder vragen? En die mensen eventueel berichten als je moeder ze kan helpen? Dank je!

Geef een reactie