Tja, je moet toch wat met je webserver

Welkom vrienden – in den ronde. Mijn oma deed het, mijn moeder doet het, mijn dochter zal het later ook doen. Dus ik sla ook maar aan het bloggen.

Ik bedenk me regelmatig dingen. Persoonlijk of algemeen. Verbazing of irritatie. Lach of traan. Depressief of assertief. Ik wil weetjes met je delen.

Zo had ik vandaag het idee opgevat om deze weblog te starten. Ik wilde dat eerst doen op www.eenofandere.com. Een lekker bescheiden url, die ik ooit eens van een collega heb overgenomen (www.nijst.com). Echter, daarop kreeg ik deze blog-software niet aan de praat. Dankjewel Ladot.

Gelukkig had ik nog een webserver over – en hoe persoonlijk wil je het hebben: www.koenbakx.com. Op het moment dat ik dit typ staat die nog geforward naar mijn ‘zakelijke’ url: www.pixelxp.nl . Als de Pivot-software gaat bevallen pas ik de vormgeving wat aan en wordt het voor iedereen toegankelijk.

Dit lijkt me nu wel weer even genoeg als eerste test-entry. Misschien doet ie het niet eens…

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “Tja, je moet toch wat met je webserver

Geef een reactie