Vrijgezellendag Natalia

[[popup:Nat_PICT6109.JPG::Natalia:1:center]](Een beknopt verslag) Ik had zaterdag een bijzondere belevenis. Het komt namelijk niet zo gek vaak voor dat ik met een aanstaande bruid mee op vrijgezellendag ga. Vrijgezellenfeesten zijn in Nederland nog behoorlijk sekse-gebonden. En dat terwijl we zo progressief lijken. Ach, aan de andere kant zijn we dat ook weer wel: Natalie gaat komende vrijdag trouwen met haar vriendin Bregje.

[[popup:Nat_PICT6108.JPG:::1:center]]Natalie kon het niet geloven: zoveel mensen die het wisten, behalve zij. Ze zou ook allemaal onthouden wat haar werd aangedaan. Ze zou het allemaal tegen ons gaan gebruiken.

[[popup:Nat_PICT6113.JPG:::1:center]]Zeker haar eerste opdracht: in een pipopak voor publiek jongleren om zo het geld voor haar eerste consumptie in te zamelen. Jolanda moet hebben gedacht: Hoe harder je roept het niet te gaan doen, hoe harder wij ervoor gaan zorgen dat je het moet doen.

[[popup:Nat_PICT6124.JPG:::1:center]]Gelukkig werd het daarna een stuk minder banaal: Een workshop Braziliaanse percussie. Nadat we geconcludeerd hadden wie er wat meer en wie er wat minder gevoel voor ritme had, heb ik nog een klein tipje opgelicht van

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “Vrijgezellendag Natalia

  1. Lieve Natalie, jammer dat ik er niet bij was. De verhalen maakte al duidelijk dat het een hele leuke dag was en dat je erg verrast was met je vrijgezellenfeest. Hele leuke foto’s.

Geef een reactie