Ballonvaart

Vier jaar geleden hebben mijn broer en ik mijn ouders een ballonvaart cadeau gedaan. Het leek hen beide een fantastisch avontuur. Mijn vader was op dat moment ziek, maar het was de bedoeling dat ze zouden gaan vliegen als hij zich weer wat beter zou voelen. Zover is het nooit gekomen. Mijn vader is 29 oktober 2000 gestorven aan de gevolgen van longkanker.

Vanochtend hebben mijn moeder, mijn broer en ik die ballonvaart alsnog gedaan. Emotionele herinneringen aan mijn vader wisselden met het fantastische gevoel om een paar honderd meter boven de aarde te zweven onder een grote zak met warme lucht.

Tilburg lag nog te slapen, terwijl de wind ons in anderhalf uur van Riel naar Helvoirt heeft laten vliegen. Mijn vader zou het fantastisch hebben gevonden.

Laatste controle

Laatste controle

Tilburg slaapt

Tilburg slaapt

West Point trotseert de mist

West Point trotseert de mist

Tilburgse Kermis - Hooggaatie

Tilburgse Kermis – Hooggaatie

Bosche weg van boven

Bosche weg van boven

Vroege vogels in een kas

Vroege vogels in een kas

Klaar voor de landing?

Klaar voor de landing?

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “Ballonvaart

  1. Ik kan uit ervaring zeggen dat je in een luchtballon geen hoogtevrees hebt. Dat heb je namelijk alleen als je (in)direct contact maakt met de grond. Voor de zekerheid heb ik me toch maar moed ingedronken met een paar pilsjes. Ik wilde het per se doen ondanks mijn hoogtevrees.

Geef een reactie