Logstraat-II 22

Logstraat-II 22Ieder

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “Logstraat-II 22

  1. Hoi Buur! Fijn dat je ook in de logstraat bent komen wonen. Beter laat dan nooit (bij mij ook zo gegaan). Veel plezier en maak niet teveel lawaai haha. Groeten van nr 21.

  2. Ik vroeg me al af, elke keer als ik langs kwam wie er in dit huis kon euh kwam wonen… Leuk ik woon op de helft (nr 11). Tot ziens…

    ps. ik was ook zo’n duts die pas bij logstraat II in de gaten kreeg dat er iets gaande was, ach ja een troost er zijn ook nog mensen die niet van de logstraat hebben gehoort (zoals mijn moeder bijvoorbeeld).

  3. Hey buurman, ik woon nog wel naast je maar ben toch ook een beetje verhuisd. Binnenkort zal ook Downer het aanpassen. Kom je nog eens langs op de koffie? Groetjes van nr21

Geef een reactie