Canadese Rockies in een week

We zijn helaas al weer een week verder. Na Vancouver zijn we via Whistler naar Clearwater in Wells Gray park gereden. We zijn hier eerder geweest, maar watervallen van 132 meter vervelen nooit. Een plaatselijke bison vond het niet zo fijn dat ik (Anke) haar filmde en liet dat weten door op me af te stormen. Gelukkig zat er een stevig hek tussen. Hier hebben we ook onze eerste beren gezien. Grazend in de wei!

Toen op weg naar de mooiste plek op aarde: Jasper. Veel Wapiti- en andere herten gezien. We zijn weer langs Moose Lake gelopen, en zijn deze keer geen Grizzly tegen gekomen. Jasper en Medicine Lake zijn nog steeds prachtig! Lekker zonnebaden op een rots.
By the way, hebben we al vermeld dat het al een week korte-broeken-weer is? Zon en rond de 30 graden! (Celcius dus!)
Gisteren de Icefield Parkway gereden, met weer gemiddeld 1 foto per kilometer… Inmiddels in Radium Hot Springs, in Kootenay Park, en op weg naar Glacier Park in de U.S.A.

Tot zover de Canadese Rockies in een week.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “Canadese Rockies in een week

Geef een reactie