Goeie start

Na 24 uur reizen gearriveerd in Seattle. Vlucht prima verlopen, behalve dat Delta in de afgelopen maanden de glutenvrije maaltijden niet meer in hun assortiment heeft. That’s peanuts! Nou ja, die hadden ze in ruime mate. Geslapen als een blok.

Inmiddels zijn we bij Pieter-Bas en Regina, Floris en baby Noa op bezoek. Ze zijn ruim twee jaar geleden vanuit Tilburg naar Richmond bij Vancouver verhuisd. Een bezoek aan Steveston, een 100 jaar oud ‘vissersdorp’ met werf, cannerymuseum (waar de zalm werd ingeblikt) en boten van waaruit vis verkocht werd. PPPPittoresk. In een klein Japans restaurantje hebben we een bord vol Sushi op. Daarna zijn we nog even langs Finn’s slough gereden, een soort wetland waar oude woonboten liggen. Het heeft een soort hippie-zigeuner-sfeertje. Ook de grootste Boedhistische tempel van Noord-Amerika ligt in Richmond, vanwege de grote hoeveelheid Aziaten die hier wonen.


Mount Rainier vanuit het vliegtuig


Anke bij onze belachelijk grote Amerikaan


Pieter-Bas met dochter Noa

Nu gaan we via de Sea to Sky Highway richting Whistler. Mountains, here we come…

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

Geef een reactie