Comment spam

No spam, please!Ik weet niet of andere Pivoters er ook zo’n last van hebben, maar toen ik gisteravond laat thuis kwam van een heerlijk dagje Amsterdam schrok ik van de enorme hoeveelheid commentaar die bij mijn oude berichten was toegevoegd: meer dan tweehonderd reacties, elk met vele links naar diverse duistere websites.

Tot voor gisteren viel het allemaal nog wel mee bij mij. Hooguit tien keer was het gebeurd dat er wat ongewenste reacties waren geplaatst. D’a nog te behappen. Blijkbaar was ik – als nog niet naar de laatste versie van Pivot ge-update weblogger – een eenvoudige prooi. Een-voor-een heb ik alle commentspams zitten verwijderen.

Tijd voor actie.

Ik ben weer helemaal bij. Uitgebreide back-ups gemaakt. Pivot up-to-date. Pivot-blacklist ge

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “Comment spam

  1. Goed he, Pivot Blacklist. Ben Marco ook heel dankbaar want het liep de spuigaten uit! Hij maakt ook mooie layouts trouwens….is de eerste keer dat ik een layout gebruik die niet van mijzelf is, omdat ik hem gewoon helemaal mooi vond.

Geef een reactie