Een dalende stijging

Of is het een stijgende daling? Op internet kwam ik vandaag twee nieuwsartikeltjes tegen die gingen over het illegaal downloaden van muziek:

In het eerste artikel wordt gemeld dat de juridische strijd die de Amerikaanse muziekindustrie voert tegen het uitwisselen van muziekbestanden het juiste effect lijkt te hebben. Uit een enqu

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “Een dalende stijging

  1. Ga je nu echt de Don Quichote uithangen die de strijd aanbindt met onzinnige onderzoeken? Onderzoeken zijn bijna per definitie onzinnig omdat daar altijd uitkomt wat de opdrachtgevers willen horen. Anders mogen ze het volgende onderzoek namelijk niet uitvoeren. (Overigens vind ik dat je wel wat frequenter moet loggen, maar dat is weer een heel andere kwestie.)

  2. @peer: Don Quichote? Neuh… Ik ga niet tegen molens vechten. Ik verbaas me alleen maar. En ik tik er infrequent een stukje over. Niet vaak genoeg? Ik zal proberen mijn leven te beteren…

  3. Jaaa…MEER KOEN !! VAKER KOEN !!! Enne…ik denk dat het best allebei waar kan zijn, van dat illegaal downloaden. De mensen die voorheen illegaal downloaden, zijn er dan misschien wel mee opgehouden, maar andere mensen vinden het juist extra spannend dat het nu nog illegaler is dan eerst en gaan nu juist meer illegaal downloaden. Daarom stijgt het aantal mensen wat illegaal download, toch. Does this make any sense?

  4. hallo ik zag dat anke een grote fan is van cow and chicken. alhoewel dit berciht al anderhalf jaar geschreven is….vind ze het nog steeds leuk?
    ik heb een hele leuke tas van chicken,,,,,als ze zou willen mag ze hem zo hebben…voor niks. alleen evt verzendkosten, je mag hem ook komen halen (amersfoort) als je intresse hebt moet je maar effe mailen. dan stuur ik je een foto!

Geef een reactie