Cow and Chicken

Anke is een grote fan van de broer en zus “Cow and Chicken“. Dit absurde duo kwam tot een jaar geleden regelmatig op TV. Vlak voor het slapen gaan, nog even naar Cartoon Network kijken. Totdat ze ermee ophielden. David Feiss en Robert Alvarez hebben lange tijd Anke elke avond voor het slapengaan een verhaaltje verteld. Bijna 100 fantastische avonturen van zus Cow, broer Chicken, Mam en Dad, en natuurlijk Red Guy.

Maar aangezien het aantal afleveringen eindig is, is Cartoon Network opgehouden met uitzending. Tot groot verdriet van Anke. Sindsdien slaapt ze slecht. Maar daar gaat nu gelukkig verandering in komen. Ik kwam bijna alle afleveringen tegen op internet. Dankzij een geniale wet uit (ik meen) 1906, en die mij recht geeft op een thuiskopie, kan Anke nu weer genieten van bijna alle afleveringen. Ik heb ze omgezet van Xvid naar VCD. Een beetje ranzige kwaliteit, maar ach. Je kunt niet alles hebben.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “Cow and Chicken

Geef een reactie