EenOfAndere.com

Voor iemand die z’n brood verdient met internet, is het niet verwonderlijk dat ik een paar domeinen heb. KoenBakx.com heb ik al jaren en heeft lange tijd vooral gefungeerd als e-maildomein. Het is namelijk erg fijn om onafhankelijk van access-providers je e-mailadres door de jaren gelijk te kunnen houden. En het is me tot op heden redelijk gelukt om mijn e-mailadres spam-vrij te houden.

Anders is dat met mijn e-mailadres wat ik een tijd terug had bij xs4all. Ik heb het onlangs weer even laten activeren, om een domein te kunnen verhuizen. Ik gebruik het adres al jaren niet meer, en ik schrok ervan dat er momenteel dagelijks 5 spam berichten op binnenkomen. Spam “bouncen” om de spammer te laten weten dat het adres “niet meer bestaat” heeft dus geen enkele zin.

Ander probleem: Er zijn mensen die mijn domein eenofandere.com gebruiken op momenten dat een “verplicht” een e-mailadres dient te worden ingevuld, maar waar ze niet hun eigen adres voor willen gebruiken. Zo heeft eenofandere grapjas regelmatig sleutelsenzo(at)eenofandere.com gebruikt, met als gevolg dat daar dagelijks allerlei zooi op binnenkomt. Wil je dat niet meer doen?

Ik ben daarom erg blij met de nieuwe functie van mijn provider om ongewenste mail naar de alias “site_blackhole” te kunnen forwarden. Nu wordt al op de mailserver ongewenste post op misbruikte adressen meteen in het niets opgelost.

Nu blijft de vraag: Waar ga ik de webruimte voor misbruiken?

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “EenOfAndere.com

Geef een reactie