Foto’s Alaska en Yukon

Luxe problemen zijn ook problemen. Het is ons gelukt om van de grote verzameling vakantiefoto’s een selectie te maken die nog enigszins behapbaar is. In plaats van bijna 5000 foto’s hoef je er nu maar 325 te bekijken. Of minder, natuurlijk. Of allemaal twee keer. Kortom: u ziet maar.

Zee-otter in de haven van Valdez  Yes, eindelijk een Moose! En toen kwam er nog een kleine aan!  Overstekende grizzly
Yellow Yukon  Berg in de wolken   Bridal Veil Falls

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “Foto’s Alaska en Yukon

 1. Koen,

  Ik heb genoten van je foto’s. Wat een mooie luchten en wat een prachtige (herfst)kleuren. (Ik dacht dat alles daar grauw en grijs was.)
  Heb ook erg moeten lachen om je titels. Heerlijk melig.
  Vraag: Was je uiteindelijk een beetje tevreden over je grote zoomlens?

  Groet,

  Tim

 2. Hij was fijn. Hij heeft z’n werk prima gedaan. Het zoom-bereik was erg prettig en de kwaliteit viel reuze mee. D’r hadden een hoop foto’s anders uitgezien als ik geen 450 mm tot m’n beschikking had. Het gaf me de mogelijkheid om de mooiste details uit een landschap te plukken.

  Nikon is net uitgekomen met een nieuwe lens: http://www.dpreview.com/news/0511/05110103nikon18-200vr.asp. Echt een vet ding, maar ja de prijs zal er dan ook wel naar zijn…

  Wat ik zo raar vind is dat de tellers van die digitale camera’s maar tot 10.000 gaan.

Geef een reactie