Ondertussen

Een weekend is door god ingesteld om tot rust te komen. Als zelfs hij moe is van een weekje werken, dan zijn wij stervelingen helemaal toe aan wat rust na een week noeste arbeid. En van die rust is het dit weekend niet echt gekomen. Twee avonden zijn we op stap geweest in 013: vrijdagavond hebben Anke en ik de dansvloer gevuld tijdens de 80’s Verantwoord en op zaterdagavond hetzelfde bij de Supernatural.

Op beide avonden hebben we ons prima vermaakt. Het was er relatief rustig, wat voor 013 natuurlijk wat minder was, maar dat gaf voldoende ruimte op de dansvloer.

Zaterdag overdag heb ik mijn schoonzus mee geholpen met verhuizen van Leiden naar ‘s-Hertogenbosch. Dergelijk fysieke arbeid ben ik met mijn muisgestuurde leven niet echt gewend, dus die lichaamsbeweging kan helemaal geen kwaad.

Afgelopen (zondag) middag ben ik ingevallen voor een collega-acteur bij themarestaurant Het Lelijke Hof. Tijdens een gezellig kinderdineetje kwam ik als minister Roest (van bange zaken) binnengestormd om de boel te sluiten. Gelukkig lag bij de voorstelling alleen het verhaal vast – en niet de teksten – zodat we er improviserend wel uit kwamen.

Het was zo leuk om te zien hoe hard sommige kinderen van je weg lopen wanneer ze je eng vinden, maar even daarna dol op je af komen als dat wel mee blijkt te vallen.

Ondertussen heeft Anke zich bijzonder nuttig gemaakt door verder te gaan met het selecteren van onze vakantiefoto’s. Uiteraard zijn niet alle foto’s even geslaagd, maar soms is de keuze zwaar. Te veel foto’s online zetten is onzinng, dus er moet nog flink geschrapt worden. Maar we naderen het einde.

Een vriend van me is momenteel op zakenreis en zit nu in New York. Hij belde net vanuit de Apple Store in Soho met de vraag of ik nog iets nodig had. Een nieuwe iPod misschien? Helaas hadden ze die nog niet op voorraad, dus ik moet nog even wachten. Eerder vandaag mailde hij me wat fotootjes.

Herken ik hier de Brooklin Bridge?

New York is en blijft een stad waar je eens in je leven moet zijn geweest.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

Geef een reactie