Foto’s van Toscane

Het heeft een tijdje geduurd. Dat was niet omdat ze nog ontwikkeld moesten worden. Ik heb alles digitaal gefotografeerd. Hier is ie dan: een visueel verslag van een weekje Toscane.

Naast vanwege mijn klusactiviteiten (zie hieronder), heb je er ook zo lang op moeten wachten, omdat ik aan het stoeien ben geweest met allerlei software, om meerdere fotoalbums automatisch te rangschikken en te tonen. Ik had uiteindelijk gekozen voor Coppermine Photo Gallery. Op zich prima scripting, maar het kon een beetje te veel. Nou is dat op zich niet erg, maar het eiste daardoor ook flink wat ruimte op van mijn 50 MB webspace. Nadat ik alles werkend had en er al een hoop foto’s in had staan, besloot ik toch weer terug te gaan naar mijn oude vertrouwde PhotoFrame. Inzichtelijk, beperkt en klein. Zeker nu ik ‘m heb aangepast, zodat ik er meerdere directories mee kan aansturen.

Geniet van mijn kakelverse fotoalbum op eenofandere.com.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “Foto’s van Toscane

  1. Hartstikke leuke foto’s! Goeie fotograaf ook. Wat voor spul gebruikt-ie?
    En hebben jullie dit echt allemaal in één week gezien?
    Ik werd al moe van het kijken 🙂

  2. Mooie foto’s hoor Koen! Volgens mij hebben jullie best wel genoten daar in Toscane. Ik vind het zelf ook een erg mooie streek, ben er in 2002 geweest.

Geef een reactie