Hij is er: de nieuwe G5

The New PowerMac

Ik had al eerder aangegeven dat ik zwaar toe was aan een nieuwe Mac. Er deden al lange tijd allerlei rumoeren de ronde, maar het uitkomen van de nieuwe PowerMacs wilde maar niet gebeuren.

Ze zijn er eindelijk.

Heb je interesse om een G5 te gaan kopen? Laat het even weten. Samen staan we sterker. In mijn omgeving ken ik nog 5 anderen die een G5 gaan kopen. Als we ons samen melden bij een leverancier, kunnen we zeker ons voordeel doen. Iets van de prijs af, of gratis geheugen.

Weet iemand hoe je speeksel uit een toetsenbord kunt verwijderen?

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “Hij is er: de nieuwe G5

  1. Speeksel verwijderen lijkt me eenvoudiger dan rode wijn en ook minder kostbaar.

    Een G5 wil ik graag hebben, maar dan op laptop-formaat. Kan dat?

    (Voordat je nu een bestelling gaat plaatsen – ik heb net pas een iBook en mijn financiën laten een nieuwe natte droom nog niet toe.)

Geef een reactie