Koen heeft het druk

Nooit verwacht dat ik het programmaatje Photo Booth zo leuk zou vinden. Men neme een spiksplinternieuwe MacBook Pro met ingebouwde iSight camera.

Fun with Photo Booth

Fun with Photo Booth

Fun with Photo Booth

Fun with Photo Booth

Ja, met Photo Booth heb je lol voor twee.

Even voor de niet-Mac gebruikers onder u: Photo Booth (fotohokje) is een klein programmaatje waarmee je foto’s kunt maken via je webcam. Het leuke eraan is, dat je speciale (real-time) effecten kunt instellen waarmee het onder andere als een soort lachspiegel gaat werken.

Mocht je ooit ook overwegen een Mac te bestellen: doe dat nooit terwijl Apple druk bezig is een nieuw telefoontje op de markt te brengen. Dan komen andere producten blijkbaar in het gedrang. Ik heb bijna een maand moeten wachten. En daarvoor had ik ook nog eens gewacht met bestellen, want de geruchtenmachine had aangekondigd dat er snellere MacBook Pros aan zaten te komen, met een nieuwe type processor en beeldscherm.

Maar hij is er en hij doet het als een tierelier. En da’s mooi, want ik heb het druk. Terwijl zo ongeveer iedereen met vakantie is, zorg ik ervoor dat er gewoon wordt doorgewerkt aan hun websites.

0 gedachten over “Koen heeft het druk

Geef een reactie