Mijn Postbank.nl

De campagne zal zo wel starten. Ik kwam het toevallig tegen. Neerlands enige echte thuisbank gaat – zover als ik weet – als eerste hun internetdiensten gratis aanbieden. Saldo informatie, een overzicht van af- en bijschrijvingen (tot een jaar terug), geld overschrijven. Allemaal gratis. Ook kun je allerlei sms-diensten aanzetten en je beleggingen regelen. Ikzelf ben daar wat minder in ge

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “Mijn Postbank.nl

  1. Ik deedc het al jaren via het betaalde Girotel, maar dit is veel beter. Mijn Postbank is 24 uur per dag te gebruiken en (bijna) alle boekingen gebeuren real time. Verder heb je nu maar één login-set nodig voor je gewone rekening en internetsparen.
    Samengevat: Mijn Postbank is echt een aanrader.

  2. Bij mij werkt het niet. Ik heb Mac OSX met Netscape 7.1. Zou het hem daar aan liggen? Dat het een te nieuwe versie is van Netscape? Hoe kom ik dan aan de oude meuk?

  3. @René De combinatie komt inderdaad vrij kritiek. Ik heb NS 7.1 nog niet eens durven proberen. Ik ben momenteel nog te blij dat het überhaupt werkt. Hoe je aan die ouwe meuk komt? Hierboven staan linkjes naar de downloads… Misschien zou je daar op kunnen klikken? 😉

    Denk eraan dat je ook die java-plugin installeert. D’r zit een readme bij, als je ‘m downloadt.

    Het gaat je lukken! Verwacht alleen niet te veel snelheid met Netscape…

Geef een reactie