Moblog

Wat zijn die mensen bij Pivot toch goed bezig. Vandaag ben ik er achter gekomen dat ik zelfs via een e-mailtje een artikel aan m’n weblog kan toevoegen! Wellicht is voor velen mobloggen al gesneden koek. Ik heb dit artikeltje zojuist ge

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “Moblog

  1. Ik heb net een deel van je weblog gelezen en laat ik beginnen met dat je leuk kunt schrijven! Natuurlijk heb ik ook op alle linkjes geklikt en het weblog van Theo Thomas en ook Tim Zunneberg gevonden. Ik had er geen idee van dat er zoveel mensen stukjes over henzelf schrijven en op het internet plaatsen.

    Oh enne.. dat konijn van jullie is echt vet cool! 🙂
    Ik hoor hier trouwens net dat pinguins erg veel nut hebben! Niet dat je daar iets aan hebt, maar ik dacht ik zeg het even.

    Tot woensdag!
    Gr, J

  2. @Tim: Nee, heb ik ook nog nooit nodig gehad. Ik weet dat in de pivot-directory wat xx_convert.php files staan met dat doel. In het pivot-forum en -wiki is wat info te vinden.

Geef een reactie