Nieuwe Google Look

Google is mijn favoriete zoekmachine. En ook beroepsmatig houd ik allerlei ontwikkelingen bij, om websites te kunnen optimaliseren voor zoekrobots.

Google is op allerlei testmachines constant met nieuwe functionaliteiten bezig. Samenvattingen van boeken, bijvoorbeeld. Wist je ook al dat je – naast rekenen – ook al kunt zoeken op allerlei nummers (bijvoorbeeld: UPS tracking-nummer).

Ik kwam er gisteren achter dat ze bezig zijn met een nieuwe vormgeving. Die laten ze aan een beperkte gebruikersgroep zien. Om ervoor te zorgen dat jij onderdeel van die groep wordt, heeft Jesse Ruderman een bookmarklet geschreven waarmee je de nieuwe vormgeving aan en uit kunt zetten. Sleep aldaar de toggle google look naar je Bookmark Bar, ga naar google.com, en klik op de bookmark.

Pivot liet mij niet toe de bookmarklet op deze pagina te zetten :-(, maar toch: Happy Googling!

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

Geef een reactie