Overhandiging petitie elektronische belastingaangifte

Begin februari had ik opgeroepen om online een petitie te tekenen, en daarmee te protesteren tegen het Pro-Windows beleid van de overheid.

MacFreak wist in de afgelopen maand maarliefst ruim 12.000 handtekeningen te verzamelen van protesterende computergebruikers die het oneens zijn met het besluit van de Nederlandse overheid de elektronische belastingaangifte NIET platform onafhankelijk te maken zodat ook Mac, Linux en andere gebruikers hun aangifte elektronisch kunnen verwerken. Op dinsdag 9 maart j.l. werd dit resultaat overhandigd aan Tweede Kamerlid Andr

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “Overhandiging petitie elektronische belastingaangifte

  1. Nou maar hopen dat we volgend jaar op onze eigenste Macjes aangifte mogen doen. Maar dan moeten ze ons natuurlijk geen diskette toesturen. Wie heeft er nou nog een diskettestation?

Geef een reactie