Nieuws uit Port McNeill

Via een onverharde spannende weg zijn we aangekomen in Port McNeill, vlakbij Telegraph Cove. This is Orca country. Helaas hebben we er nog geen gezien en ik betwijfel of dat gaat gebeuren. Misschien morgen of overmorgen vanaf de boot.

Strathcona park was erg mooi. Ook het weer was erg goed. Een beetje verbrand zelfs! Tot nog toe ‘slechts’ 4 herten gezien, maar we zijn nog lang niet in de Rockies, dus… We hebben Gold River bezocht, waar we hebben gewandeld en gekletst met een 67 jarige parkwachter. Hij was blij iemand te zien en hij heeft ons zijn hele collectie botten laten zien. Na een half uur konden we ons los rukken voor een bezoekje aan een mooie waterval, Myra falls.


Nu dus op zoek naar zeebeesten. We zijn vlak bij Johnston strait, dus we maken een kansje. We zitten in Tranquil space Bed & Breakfast. We gaan nu even door de omgeving toeren. Het regent helaas ondertussen. Het is hier ook beduidend koeler, en dat terwijl we nog naar het noorden moeten! Het uitzicht maakt het het allemaal waard.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

Geef een reactie