Pinksteren

Doodskopaapje

Zaterdag zijn we met onze drie nichtjes Sacha, Fabienne en Dagmar (en hun ouders) naar Best Zoo geweest. Het is een redelijk kleine dierentuin, maar groot genoeg voor de kinderen. Compleet met speeltuin en kinderboerderij. Maar ook flink wat grote kat-achtigen.

Zebra

En toen was het pinksteren. Hoewel vrijwel niemand meer weet waar het pinksterfeest eigenlijk voor staat (Ik was vrijdag op het werk de enige die het wist), betekent het nog altijd een lekker dagje vrij. D’r lagen nog een aantal klussen op mij te wachten, en het was prima schilderweer. Dus ik heb de boeiboord van de aanbouw van een nieuwe laklaag voorzien. Heel nuttig. Hoewel de zon regelmatig moeite had om door het wolkendek te komen, was het prima toeven. Ik was alleen even vergeten hoe brandbaar ik ben als ik langer dan 10 minuten in de zon ben. Ik kleur nu mooi bij m’n rode T-shirt.

Na gedane arbeid is het goed rusten. Zeker als op TV een uitgebreid verslag van Pinkpop te zien is. Om daar tussen het publiek te moeten staan lijkt me een verschrikking, laat staan dat ik daar veel geld voor zou moeten betalen. Doe mij Pinkpop maar fijn vanaf de luie bank. Het was ook fijn dat ze de Red Hot Chilli Peppers uitgebreid aan bod lieten komen. Dat mocht ook wel; ze werden er

Dit delen: