ToonBeeld, Markering Ontbreekt en Mirador

M’n weblogje kwam een beetje in het gedrang. Ik was de laatste tijd druk bezig met andere websites. Nou ben ik sowieso de hele dag met websites bezig – beroepsmatig – maar nu bedoel ik even de websites voor in de avonduren.

Afgelopen zondag hadden we weer een uitvoering met Markering Ontbreekt – een theatergroep die zich uitsluitend bezig houdt met improviseren – ook tijdens de voorstellingen. Van tevoren moest er een mailing de deur uit en wat persberichten. En na de voorstelling moesten de foto’s online. Collega-acteurs schrijven een verslag, dat later nog op de website gaat.

Een andere website waar ik regelmatig onderhoud aan pleeg is van ToonBeeld – een vereniging voor audiovisueel- en multimedia programmamakers. Er was een bestuurswisseling geweest, dus naast het gebruikelijke onderhoud, moest er ook weer gegoocheld worden met nieuwe passwords en e-mailaliassen.

Ik ben vooral druk bezig met de website van de eenmanszaak van Anke – Mirador Media (nog niet online). Deze is nog steeds niet klaar – hoewel ik er toch al lang genoeg aan bezig ben. Het probleem is, dat ik ‘m te mooi wil maken. En dat gaat ten koste van de doorlooptijd… Als ie online gaat krijg je het als eerste te horen/lezen.

Wacht maar tot m’n G5 binnen is; dan gaat alles honderd keer sneller. Voor degenen die het iets zegt: ik ga van een 300Mhz G3, naar een dual 1,8Ghz G5. Heb je trouwens die nieuwe schermen gezien? 30 inch (2560 x 1600 pixels!). Jammer dat ze zo duur zijn.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “ToonBeeld, Markering Ontbreekt en Mirador

  1. Jeujj, nieuwe PC ! Proficiat! Ik herken het, dat van het TE mooi willen maken van sites voor geliefden. Als het ondanks de langere ‘levertijd’ toch op prijs gesteld wordt dat je zo je best doet, is het niet zo heel erg toch?

Geef een reactie