Verhalenmaker

Ik heb vele kanten. Ik hou me met allerlei dingen bezig. En regelmatig – echt waar – bedenk ik me dingen waarvan ze het erg leuk zouden doen op dit weblog. Echter: ik bedenk me die goeie dingen vaak op de verkeerde momenten: als ik geen tijd heb voor de uitwerking, of als ik geen computer voor handen heb (jawel, komt voor).

En het welbekende spreekwoord is bij mij erg van toepassing en zo komt er van uitstel erg vaak afstel. Het onderwerp is niet meer actueel. Ik heb het stukje in mijn hoofd al geschreven, en zie er dan tegenop dat ook nog op “papier” te doen. Ik ben niet zo’n schrijver, weet je.

Fijn – zul je denken – dat die iKooon het toegeeft en opbiecht. Maar daar ben jij – als trouwe weblog-bezoeker – totaal niet mee geholpen. Jij komt hier regelmatig, maar wordt niet beloond voor je bezoek. Ik ben schuldig. Daarom nu een klein overzicht van paar onderwerpen die in mijn weblog hadden moeten staan. Zodat je toch weer een beetje up-to-date bent.

  • Mijn hooikoorts blijft zich ontwikkelen. Ik heb al sinds m’n twaalfde last van hooikoorts, maar niet eerder had ik zoveel problemen als dit jaar. En nog nooit zo vroeg in het jaar. Mijn ogenleden doen pijn van de irritatie en door het vele snuiten zijn mijn neus en bovenlip ge
Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “Verhalenmaker

Geef een reactie