Ik voel me niet veiliger

Naast de flitspaal heeft de Nederlandse politie heeft er een nieuwe melkkoe bij: de identificatieplicht. Het jaar is nog geen drie dagen oud en de eerste bekeuringen zijn al uitgedeeld. In Groningen had de politie twee fietsers laten stoppen omdat ze geen licht op hun fiets hadden. Toen bleek dat de fietsers ook geen geldig identiteitsbewijs konden tonen, kregen ze een proces-verbaal van 75 euro: 50 voor het ontbreken van een identiteitsbewijs en 25 voor de verlichting.

Dit vind ik zo g

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door Koen Bakx . Bookmark de permalink .

Over Koen Bakx

Koen woont in Tilburg (Nederland) en is nog net geboren in de jaren zestig (van de vorige eeuw) en houdt zich tijdens kantooruren bezig met het ontwerpen en realiseren van websites en fotograferen (zie ook: Pixelxp Webdesign Tilburg). Onbetaalde tijd verdoet hij met improvisatietheater.

0 gedachten over “Ik voel me niet veiliger

  1. Niet zo klagen jongen. Iedereen was op de hoogte. Je moet gewoon iets bij hebben op je werk, bij massale gebeurtenissen als een voetbalwedstrijd en wanneer je een misdrijf of overtreding begaat. Klaar als een klontje. Nederland blijft nog steeds mopperland nummer 1, ook in 2005.

Geef een reactie