Images tagged "koen-bakx"

0 gedachten over “Images tagged "koen-bakx"

 1. He lieverds!!

  Leuk idee, zo’n reisdagboek. Sorry dat ik niet eerder gereageerd heb, beetje druk. Ga straks solliciteren bij Jilleba glas-in-lood.
  En verder …
  GEFELICITEERD!!!!!!!!
  Jullie zijn peettante en peetoom geworden. Waarschijnlijk heeft Nick jullie al gemaild, maar ik zeg het ook nog maar even: een meisje genaamd Fabienne. Ik ga morgen op kraamvisite, maar de eerste reactie over hoe ze eruit ziet was: net als Sacha, maar dan steviger.
  Verdere details volgen wel na mijn bezoek.
  Ik moet zo gaan, dus: vele vele knuffels en hopenlijk een orka of op zijn minst nog een walvis!!

  Liefs

  XXXX

  Deirdre(monkey)

 2. Dit verslag heb ik hier al geplaatst, maar is mij onduidelijk of het ook te lezen is/was, dus nog maar een keertje.

  Geboren op 1 september: Fabienne Constance Margaretha Gielen.
  Moeder en kind maken het goed, vader nog beter!
  Na de geboorte woog Fabienne 3580 gram.

  Lieve groetjes,
  Nick, Audrey, Sacha, Fjango en natuurlijk Fabienne.

  p.s. nou Anke, is jou petekind lekker toch een meisje.

 3. Gefeliciteerd, Audrey en Nick!!
  πŸ™‚
  Hier in Ravels wachten we nog steeds vol spanning tot onze kleine zich meld. Tot nu toe is alles nog erg relaxed…
  Liefs, Moon

 4. Nick een fijne vakantie komende week. (vakantie?!?)
  En we komen binnenkort zeker even langs.
  ps
  En luister deze keer eens naar je vrouw als ze na de bevalling zegt: “en dit doe ik dus echt nooooit meer!”.
  πŸ™‚

 5. Betekend dit verslag nou dat we geen film mogen komen kijken na het genot van een bescheide Canadeese maaltijd?
  Zo ja dan is deze reactie niet geplaatst en heb ik jullie berichten ook niet gevolgd!
  Je weet ons trouwens wel lekker te maken voor Canada, ooit aan gedacht om voor het Canadees verkeers buro te gaan werken?

  Hier is alles goed, Fabienne eet goed (Borstvoeding) en groeit ook stevig.
  Als jullie terug zijn kan ik geen film bieden met een bescheide Canadeese maaltijd, maar wel wat mooie foto’s met een beschuit met muisjes.

  Nog heel veel plezier daar en laat de beren niet teveel schrikken. (tingel tingel).
  Liefs, Fabienne, Sacha, Audrey en Nick

 6. l-) l-) l-) l-) l-) l-) l-)
  En weer een baby!!! Dat worden al twee kraambezoekjes als jullie terugkomen!!
  Gisterenmorgen, op vrijdag 12 september, hebben ook wij een dochter gekregen.
  Ze heet Nova, voluit: Nova Aurora.
  Ze is geboren om 6.25 uur na een voorspoedige bevalling, en woog 3150 gram. Nova maakt het erg goed en wij zijn bijzonder gelukkig (maar vooral moe…haha).

  Heel veel liefs van Moon, Jaap, Wolf en Nova.
  l-) l-) l-) l-) l-) l-) l-)

 7. Lieve Natalie, jammer dat ik er niet bij was. De verhalen maakte al duidelijk dat het een hele leuke dag was en dat je erg verrast was met je vrijgezellenfeest. Hele leuke foto’s.

 8. Tja, die Bush is echt goed bezig. Vandaag (11-11-03) op de voorpagina van de Volkskrant. Een miljoniar gaat 15 Mil. Dollar besteden aan een campagne tegen herverkiezing van Bush. Zoals hij zegd: ‘Tegen de afbraak van dit land’. Mmmm klinkt geloofwaardig…!

 9. Ik kan dat beamen: het gaat niet om wat je schrijft, als je maar schrijft. Het grootste probleem is vaak om ergens de tijd te maken om ervoor te gaan zitten. De hersenspinsels zijn er altijd wel. Dat het doorgaans nergens over gaat… ach.

 10. Ik heb net een deel van je weblog gelezen en laat ik beginnen met dat je leuk kunt schrijven! Natuurlijk heb ik ook op alle linkjes geklikt en het weblog van Theo Thomas en ook Tim Zunneberg gevonden. Ik had er geen idee van dat er zoveel mensen stukjes over henzelf schrijven en op het internet plaatsen.

  Oh enne.. dat konijn van jullie is echt vet cool! πŸ™‚
  Ik hoor hier trouwens net dat pinguins erg veel nut hebben! Niet dat je daar iets aan hebt, maar ik dacht ik zeg het even.

  Tot woensdag!
  Gr, J

 11. @Tim: Nee, heb ik ook nog nooit nodig gehad. Ik weet dat in de pivot-directory wat xx_convert.php files staan met dat doel. In het pivot-forum en -wiki is wat info te vinden.

 12. Hoi Koen, loggers loggen om gelezen te worden…anders zet je het toch niet op internet? En je merkt het vnazelf hoor, of je log interessant genoeg is. Veel reageren bij anderen, die al een trouwe lezersschare hebben, helpt zeker om bezoekers naar je site te trekken. Ik log nu ruim een jaar en waar al die 150 bezoekers per dag vandaan komen en vooral waarOM ze komen, geen idee. Maar dat heeft dus ook wel een jaar geduurd hoor, voor ik zover was. Je staat in mijn blogroll, dat scheelt vast alweer iets πŸ™‚

 13. Mijn log bestaat nu ook al meer dan een jaar πŸ™‚ dat is niet zo lang misschien, maar toch al weer een poos. Gezien de (best streng gemeten) unieke bezoekersaantallen en de herbezoekers, doe ik het aardig. Maar daar kwam ik niet voor…ik kwam aardig zijn voor iKooon…en hem een prettig kerstfeest wensen!

 14. Hoi Koen, deze reactie slaat niet op dit artikel, sorry. Je schreef op mijn log dat ik je maar moest mailen als ik wilde weten hoe dat moet met Flash en speciale fonts gebruiken voor dynamische teksten. Nu kan ik naar je emailadres raden, (iets[at]koenbakx.com denk ik) maar zou je mij even een mailtje willen sturen? Mijn emailadres bevindt zich op sproet.com en voor het apestaartje mag je de letters fb plakken. Alvast bedankt!

 15. Ga je nu echt de Don Quichote uithangen die de strijd aanbindt met onzinnige onderzoeken? Onderzoeken zijn bijna per definitie onzinnig omdat daar altijd uitkomt wat de opdrachtgevers willen horen. Anders mogen ze het volgende onderzoek namelijk niet uitvoeren. (Overigens vind ik dat je wel wat frequenter moet loggen, maar dat is weer een heel andere kwestie.)

 16. @peer: Don Quichote? Neuh… Ik ga niet tegen molens vechten. Ik verbaas me alleen maar. En ik tik er infrequent een stukje over. Niet vaak genoeg? Ik zal proberen mijn leven te beteren…

 17. Jaaa…MEER KOEN !! VAKER KOEN !!! Enne…ik denk dat het best allebei waar kan zijn, van dat illegaal downloaden. De mensen die voorheen illegaal downloaden, zijn er dan misschien wel mee opgehouden, maar andere mensen vinden het juist extra spannend dat het nu nog illegaler is dan eerst en gaan nu juist meer illegaal downloaden. Daarom stijgt het aantal mensen wat illegaal download, toch. Does this make any sense?

 18. Koen, ik lees net dit stukje en vlak erna op Peetjes Weblog het volgende verhaal http://www.peetjes.web-log.nl/index.log?ID=250209 . Geen idee of je moeder kan wat die mensen graag willen (hun dochtertje is overleden en ze willen een monumentje van glas laten maken op een speciale manier) maar wellicht dat zij mensen kent die het dan wel kunnen. Zou je even willen kijken op voornoemde sites en het aan je moeder vragen? En die mensen eventueel berichten als je moeder ze kan helpen? Dank je!

 19. Ik deedc het al jaren via het betaalde Girotel, maar dit is veel beter. Mijn Postbank is 24 uur per dag te gebruiken en (bijna) alle boekingen gebeuren real time. Verder heb je nu maar één login-set nodig voor je gewone rekening en internetsparen.
  Samengevat: Mijn Postbank is echt een aanrader.

 20. Bij mij werkt het niet. Ik heb Mac OSX met Netscape 7.1. Zou het hem daar aan liggen? Dat het een te nieuwe versie is van Netscape? Hoe kom ik dan aan de oude meuk?

 21. @René De combinatie komt inderdaad vrij kritiek. Ik heb NS 7.1 nog niet eens durven proberen. Ik ben momenteel nog te blij dat het überhaupt werkt. Hoe je aan die ouwe meuk komt? Hierboven staan linkjes naar de downloads… Misschien zou je daar op kunnen klikken? πŸ˜‰

  Denk eraan dat je ook die java-plugin installeert. D’r zit een readme bij, als je ‘m downloadt.

  Het gaat je lukken! Verwacht alleen niet te veel snelheid met Netscape…

 22. Wist jij dan nog niet dat computers dat echt expres doen? Die van mij is een echte rotzak af en toe. En dan scheld ik hem dus echt wel uit! Als ik dreig met format C: bindt-ie meestal wel weer in.

 23. Mijn iBookje was stuk en werd gemaakt door de Applefabriek. Toen ik hem twee keer had opgestart was ie weer stuk.

  Ik was niet boos, maar wel verdrietig.

  (Ik heb nu een hele nieuwe harde schijf en ben al mijn oude bestanden kwijt. Goed, ik ben een béétje boos.)

 24. Nou maar hopen dat we volgend jaar op onze eigenste Macjes aangifte mogen doen. Maar dan moeten ze ons natuurlijk geen diskette toesturen. Wie heeft er nou nog een diskettestation?

 25. Toch een schitterend land hoor, dat Italie…maar daar ben je inmiddels wel achter denk ik. En die Italianen? Ik vind ze in het echt leuker dan in de film πŸ™‚ Wat jij hebt met die Italianen, heb ik met Duitsers. Toch vallen die in de praktijk vaak best wel mee. Ik ben wel iemand die vooroordelen dropt als ze niet blijken te kloppen.

 26. Tja die vooroordelen tegen Duitser zijn niet altijd gegrond. Helaas klopper er een aantal wel sproet… Ik kan het weten, heb een Duitse vrouw…!

 27. Hartstikke leuke foto’s! Goeie fotograaf ook. Wat voor spul gebruikt-ie?
  En hebben jullie dit echt allemaal in één week gezien?
  Ik werd al moe van het kijken πŸ™‚

 28. Mooie foto’s hoor Koen! Volgens mij hebben jullie best wel genoten daar in Toscane. Ik vind het zelf ook een erg mooie streek, ben er in 2002 geweest.

 29. Speeksel verwijderen lijkt me eenvoudiger dan rode wijn en ook minder kostbaar.

  Een G5 wil ik graag hebben, maar dan op laptop-formaat. Kan dat?

  (Voordat je nu een bestelling gaat plaatsen – ik heb net pas een iBook en mijn financiën laten een nieuwe natte droom nog niet toe.)

 30. Ohhh mooi Koen! Die heb ik geloof ik nog nooit in het echt gezien. maar ik heb dit voor je opgezocht:

  De teunisbloem komt van oorsprong uit de gematigde streken van Noord- en Zuid-Amerika. Enkele soorten daarvan zijn verwilderd in Europa. Zo is de grote teunisbloem (Oenothera erythrosepala) dikwijls in groten getale in juni en juli in bermen langs wegen en vaarten te zien. Voor de tuin is de grootbloemige teunisbloem en de heester teunisbloem van belang. Beide soorten bloeien evenals de wilde soorten voornamelijk vanaf juni tot het einde van de zomer.

  De teunisbloem wordt vooral in de nacht bezocht door insecten. Dan worden de bloemen bestoven. De hier beschreven soorten geuren vooral in de nacht. Overdag zijn de bloemen van deze soorten open. Van enkele andere soorten teunisbloem is bekend dat de bloem zelfs overdag niet opengaat. Uit de zaden van de teunisbloem wordt onverzadigd vetzuur gewonnen, dat onder meer in margarine kan worden verwerkt.

  De grote teunisbloem (Oenothera erythrosepala) is een overblijvende plant en komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika. Op schrale en licht vochtige gronden langs boszomen en na een bosbrand ontwikkelt de plant zich graag op opengevallen plaatsen. De plant heeft rechtopgaande stengels, waaraan bloemen komen in eindstandige knoppen. De plant kan één tot anderhalve meter hoog worden. De bloemen zijn heldergeel. De kroonbladen (knop) is roodachtigbruin. De bloemen bloeien één tot twee dagen en sterven dan af. De plant is in ons klimaat volkomen winterhard.

  Oenothera fruticosa ssp. glauca 70 cm Bloei: juni

 31. Ik dacht even kijken wat er te voorschijn komt als ik in Google Fabienne Gielen typ, en toen zag ik tot mijn verbazing haar naam staan, ik vind het wel heel leuk dat je dit hebt gedaan, een heel mooie foto.
  Groetjes, Audrey

 32. Jeujj, nieuwe PC ! Proficiat! Ik herken het, dat van het TE mooi willen maken van sites voor geliefden. Als het ondanks de langere ‘levertijd’ toch op prijs gesteld wordt dat je zo je best doet, is het niet zo heel erg toch?

 33. Ik kan uit ervaring zeggen dat je in een luchtballon geen hoogtevrees hebt. Dat heb je namelijk alleen als je (in)direct contact maakt met de grond. Voor de zekerheid heb ik me toch maar moed ingedronken met een paar pilsjes. Ik wilde het per se doen ondanks mijn hoogtevrees.

 34. Hoi Buur! Fijn dat je ook in de logstraat bent komen wonen. Beter laat dan nooit (bij mij ook zo gegaan). Veel plezier en maak niet teveel lawaai haha. Groeten van nr 21.

 35. Ik vroeg me al af, elke keer als ik langs kwam wie er in dit huis kon euh kwam wonen… Leuk ik woon op de helft (nr 11). Tot ziens…

  ps. ik was ook zo’n duts die pas bij logstraat II in de gaten kreeg dat er iets gaande was, ach ja een troost er zijn ook nog mensen die niet van de logstraat hebben gehoort (zoals mijn moeder bijvoorbeeld).

 36. Hey buurman, ik woon nog wel naast je maar ben toch ook een beetje verhuisd. Binnenkort zal ook Downer het aanpassen. Kom je nog eens langs op de koffie? Groetjes van nr21

 37. Nou die verbindeingen zullen des te noordelijker wel schaarser worden. Dus we zullen ons niet druk maken als we langere tijd niets horen of toch… er zijn daar immers wel beren, wolven, explosieve winterbuien, slechte wegen, weinig benzine stations, weinig bewonders dus het kan zijn dat jullie … euh, oke ik houdt op…

  Prettige vakantie…

 38. Heia, snakker dere allerede litt norsk?
  Goed te horen dat jullie in t noorden zijn aangekomen! Lange rit zeker!? Gaaf dat de rendieren nog steeds Hammerfest bezetten. Anke kan haar lol op!
  Je schrijft over de bessenstruiken… Als het goed is, zijn de multeb

 39. O ja… ik wilde nog ff zegge dat ik een extra disc in die G5 geplugged heb en een extra backup-disc erop gezet heb… En ik wilde zeggen dat van de eerste disc-partitie de content al geheel verdwenen was… de werkschijf wel te verstaan… met een 40-pag brochure die net was afgewerkt…

  gelukkig heeft Retro zijn wek goed gedaan en stiekum een backup gedraaid toen ik ff beneden was… gewoonweg niets kwijt… helemaal niets… pffffff…..

 40. Ha die Koen
  Het lange wachten eindelijk beloond. Jammer dat je nu eerst nog op vakantie moet voordat je weer mag spelen. Wat betreft de vakantie: probeer alles heel te houden! Uit ervaring kan ik je vertellen vervangend vervoer handig kan zijn, (terugvlucht uit Spanje 3 jaar geleden en nu een vervangende bijna nieuwe camper) maar dat het ook een hoop sores geeft en vooral oponthoud. Iets wat jullie niet kunnen gebruiken.

  groet Tjeerd

 41. Alles goed? Mooie omgeving? Moet haast wel. Leuk om iets van jullie te horen(=lezen). Hier is ook alles ok.
  Geniet ervan!!!!
  Groetjes Robert, vriendje van D.

 42. Wil jullie de volgende keer het huis niet te ver aan de kant doen, ‘k was er bijna voorbij gelopen. Maar goed dat Deirdre erbij was.

 43. Ik neem aan dat dit niet het gastentoilet was. πŸ™‚
  Overigens heb ik mijn creatiefste momenten niet op het werk, maar thuis.
  Het resultaat van die brainwaves schrijf ik op kleine vierkante memobriefjes die ik dan meeneem naar Son.

 44. Niet zo klagen jongen. Iedereen was op de hoogte. Je moet gewoon iets bij hebben op je werk, bij massale gebeurtenissen als een voetbalwedstrijd en wanneer je een misdrijf of overtreding begaat. Klaar als een klontje. Nederland blijft nog steeds mopperland nummer 1, ook in 2005.

 45. Goed he, Pivot Blacklist. Ben Marco ook heel dankbaar want het liep de spuigaten uit! Hij maakt ook mooie layouts trouwens….is de eerste keer dat ik een layout gebruik die niet van mijzelf is, omdat ik hem gewoon helemaal mooi vond.

 46. Op welk(e) punt(en) schiet de D50 wat jou betreft tekort?
  Overigens ben ik nog steeds een Canon-man. Ik heb een “oude” Powershot G2.

 47. De D50 is een prima camera en schiet niet echt tekort. Het zijn nuances. Voor ietsje meer euro’s kun je z’n grotere (oudere) broer kopen…

  Mijn Minolta s304 gebruikt Compact Flash als opslagmedium; de D70 ook, maar de D50 niet. Wat verder een rol speelde was de mogelijkheid om de witbalans in te kunnen stellen. Wat ik toen nog niet wist, maar wat ik nu wel fijn vind, is het optionele raster in de viewfinder; die helpt bij het recht houden van horizonnen en symmetrisch maken van het beeld. Verder nog wat kleinigheden.

  Aan de andere kant heeft de D50 – omdat ie recenter is – ook weer een paar bijzonderheden: betere motion tracking en een iets grotere lcd-display aan de achterzijde (maar met evenveel pixels).

  Kortom: De D50 is een subtiel uitgeklede D70 met wat aanpassingen; de D70 heeft iets meer manuele mogelijkheden, en aangezien ik nog weet hoe je moet fotograferen, sprak me dat wel aan.

 48. Da’s een mooi vogeltje, Koen.
  Heb je een originele Nikon-lens gekocht?
  Bij ons op het werk is een collega net terug uit Canada en Alaska. Zij is ook op zo’n walvis-cruise geweest.

 49. Nikon maakt prachtige objectieven, maar wagen zich (nog) niet aan deze belachelijke zoom-variaties. Daarmee kunnen ze niet de kwaliteit leveren die ze voor ogen hebben. Ik heb een Tamron AF28-300mm F/3.5-6.3 XR Di (met drie-keer-woordwaarde). Die prima – voor d’r bij.

  Tja, zo’n walvis-tocht gaat er misschien deze keer voor ons ook inzitten. We hebben een extra zakcentje gekregen van een bruidspaar die A. en ik gefilmd en gefotografeerd hebben. We zitten er nu aan te denken om het daaraan uit te gaan geven.

 50. hallo ik zag dat anke een grote fan is van cow and chicken. alhoewel dit berciht al anderhalf jaar geschreven is….vind ze het nog steeds leuk?
  ik heb een hele leuke tas van chicken,,,,,als ze zou willen mag ze hem zo hebben…voor niks. alleen evt verzendkosten, je mag hem ook komen halen (amersfoort) als je intresse hebt moet je maar effe mailen. dan stuur ik je een foto!

 51. Koen,

  Ik heb genoten van je foto’s. Wat een mooie luchten en wat een prachtige (herfst)kleuren. (Ik dacht dat alles daar grauw en grijs was.)
  Heb ook erg moeten lachen om je titels. Heerlijk melig.
  Vraag: Was je uiteindelijk een beetje tevreden over je grote zoomlens?

  Groet,

  Tim

 52. Hij was fijn. Hij heeft z’n werk prima gedaan. Het zoom-bereik was erg prettig en de kwaliteit viel reuze mee. D’r hadden een hoop foto’s anders uitgezien als ik geen 450 mm tot m’n beschikking had. Het gaf me de mogelijkheid om de mooiste details uit een landschap te plukken.

  Nikon is net uitgekomen met een nieuwe lens: http://www.dpreview.com/news/0511/05110103nikon18-200vr.asp. Echt een vet ding, maar ja de prijs zal er dan ook wel naar zijn…

  Wat ik zo raar vind is dat de tellers van die digitale camera’s maar tot 10.000 gaan.

 53. Inderdaad een bijzonder mooi exemplaar. Drinkt goed en slaapt veel. Zelfs bij de hielprik, een echte bikkel. Hij doet zijn naam eer aan. Nog bedankt voor de wereldpresentatie van ons kleine manneke. Groetjes en kusjes, Robert en Deirdre

 54. Koenemans,

  Is het niet gezellig om de LEUKE foto’s van Markering op jouw site te zetten? Je maakt allemaal mooie foto’s en we zien ze niet? Ik ben wel benieuwd enzo….

  Kus, WEn

 55. Iedereen die op de foto bij Santa gaat, krijgt een klein snoepje: zo’n gebogen zuurstokje. The Santa Claus House is een flinke kerstwinkel. Het is verder de bedoeling dat je pakjes van ‘m koopt.

 56. Sjeezes, ik vond dat briefje al moeilijk en nou ineens weer een vraag over theoretische rekenkunde.
  Afijn…..die stripkes op dees papierke.
  Ik dacht zelf dat het papiertje oorspronkelijk de verpakking van een of ander geestverruimend middel was dat je aan je buro gebruikt hebt. En aangezien je met je hand in het stempelkussen kwam tijdens het gebruiken en je dat zo stom van jezelf vond dat je jezelf wel voor je kop kon slaan…..en dat vervolgens ook deed; lijkt het me het, meest voor de hand liggen dat dit de rimpels zijn die op je voorhoofd liggen. Je viel voorover na inname van het hallucogeen.
  Klinkt dat enigszins plausibel of heb jij niet van die hele grote rimpels op je voorhoofd???

 57. Ik heb laatst het boek van KLUUN gelezen “Er komt een vrouw bij de dokter” en daar moest ik ook even een fikse traan bij wegpinken soms dus je mag zeker janken bij een film als Patch Adams en al helemaal als je vader is overleden, vind ik.

  Groetjuz, Bartjuz

 58. Dan moet je voor de lol eens naar Puzzleworld gaan in Wanaka Nieuw-Zeeland.
  Daar kun je dus in de lobby al (voor je uberhaupt betaald hebt) je helemaal ongans puzzelen aan de meest bizzarre houten creaties. Erg lollig en ook erg frustrerend bij tijd en wijle.

  Groetjuz, Bartjuz

 59. Hallo, klinkt erg goed allemaal. En wat een mooie foto vanuit het vliegtuig. Anke je ziet er goed uit.
  Ik wens jullie heel veel plezier daar!

  Groetjes Lotte

 60. Hallo,

  ik kan me voorstellen dat het weer wennen is om in dit veel te drukke, klein regenlandje terug te keren. Gelukkig mooie herinneringen

 61. Hey Koen,

  Lang geleden he. Ik was aan het surfen (nee niet op Hawaii maar gewoon op internet) en ik dacht: verrek, ff op Koen zun blog kijken. Toch eindelijk ontslag genomen he. Ik wens je veel succes in de toekomst.

  Groeten,

  Mervin

 62. Heej Koen en Anke,

  Ik ben wel heel erg benieuwd HOE dat uitzicht vanuit het bad over het dal er daadwerkelijk uitziet………
  Fijne vakantie nog!
  groetjes, Marike

 63. Jaja jullie wisten natuurlijk niet dat in Schotland paaltjes van rechts voorrang hadden en toevallig dat dat nu net moest gebeuren na het bezoekje aan de whiskey-destileerderij!

  Sorry voor deze late reactie, ik lees mijn mailtjes zeer sporadisch, maar wat een plaatjes zeg! Net schilderijen uit een ver verleden.

  We hebben de kaart van de ‘krullenkoe’ binnen, ziet er best mals uit! Op jullie huisje wordt goed gepast, moeders al gezien en laatst liep Robert ook in de buurt.

  Geniet er nog flink van hier thuis is ook maar thuis.
  Cheers chaps, Pam en Raoel.

 64. Hallo buurtjes,

  Wat hebben jullie toch geluk met het weer zeg!
  Kun je al wat Schots babbelen? Misschien gaat het beter na een fles whiskey…. Of het wordt dan helemaal schots en scheef….
  Hier alles goed, gewoon an die arbeit, eten en slapen enz.
  Wij vroegen ons wel af wanneer jullie weer voet op Nederlandse bodem gaan zetten.

  Veel plezier nog, tot gauw!

 65. Ik heb samen met mijn vriend jullie foto’s van de vakantie in Canada en Alaska zitten bewonderen. Wat een plaatjes zeg. Zo wil iedereen wel naar Alaska/Canada. Je moet wel een enorme camera hebben om zulke mooie plaatjes te schieten. En dan al die practige herfstkleuren, echt petje af. Groetjes Cindy

 66. Ja, dat waren nog eens tijden. DAT was pas afzien, want wiskey en warme douches hadden ze toen ook nog niet. Ik heb een skelet gezien van een grot-beer. Die was ik liever niet levend tegengekomen…

 67. Dus kiwi houden niet van flitsen.. πŸ˜‰

  Mooie foto’s, krijg je zin van om weer te gaan reizen. Geniet ervan, hier in NL is het net zo koud, maar lang niet zo mooi!

 68. Yo Koen,

  Vanuit de andere kant van de wereld (waar vandaag de zomer weer gaat beginnen, broeikas effect heeft ook zijn voordelen!) jullie verhaal gelezen. Ben erg benieuwd naar de kokende modder verhalen en de bijbehorende foto’s.

  Geniet er nog ff van want de maand is zo voorbij!

  X aan jullie 2

 69. Gaaf die geiser activiteit! De mudpots zijn lekker vies zo heerlijk als je als kleuter daarin had willen spelen. Geniet van de bijzondere landschappen en cultuursnuiven.

 70. Hoi Koen en Anke,

  Dank je wel voor het mooie verhaal en de prachtige foto’s! Leuk om zo een beetje mee te mogen reizen!
  Geniet ze! En schiet nog veel mooie plaatjes!
  XX Jet

 71. Vurrukkuluk!!! Paradijsellijk, Laat de camera’s klikken, ik verwacht niet Nieuw Zeeland zelf te gaan bezoeken, dus laat zien! Ik ben van de oude wereld.
  Lieve wereldreizigers, veel plezier, zoen, Erik

 72. Wow, wat een heerlijk verhaal weer en een schitterende foto’s! Ik blijf jullie met plezier volgen. Geniet er nog even van!

  • Mijn favorieten: het boomgezicht, de fossiele boomstronken en de boomsculptuur, omdat ik van bomen houd en de slaapkamerzonsopgang omdat de kleuren van het scherm spatten. Anke, gefeliciteerd met je visrecord van de dag. En Koen, gefeliciteerd met je scherp geschoten pinguΓ―ns en ander gedierte. Dat je er nog maar veel mag neerleggen in jullie welhaast paradijselijke reisverslag.
   Ik wens jullie nog veel krenten uit de Nieuw-zeeuwse pap en ik zie uit naar het vervolg!
   Zoen, Erik

 73. Wauw. Die foto van die zeeleeuw. en de rest ook. Maar die is betoverend goed.
  Heb het nog heppie en mag nog veel mooie foto’s
  liefs Francy
  (o ja, en jullie hebben een feestje 17 november als je zin en tijd hebt in Tilburg:))

 74. Leuk om te lezen na een gesprekje over de skype. Ik mun ochtend koffie jullie bijna naar bed. Zijn weer mooie foto’s en mooi verhaal! Mis jullie wel hier hoor en zo ook 2 andere zeldzame diertjes voor een raam πŸ˜‰

 75. Te gek , zeg, wat er allemaal rondscharrelt daar in ” Verwegistan ” ! En jullie uitzicht op het landschap lijkt wel een schilderij van Hopper ! Het moet werkelijk fantastisch zijn, om dit allemaal te beleven. Nog een Hobbit gezien misschien of de een of ander tovenaar ?
  Houd het gezond en geniet nog even ………..
  Zoen, Sibylle

 76. Fijn om te horen dat het, ondanks de beren die niet mee willen werken, een fijne vakantie tot nu toe is. Geniet er van! En die timelaps filmpjes… ik zit er echt op te wachten om dit te zien!

 77. Je kunt altijd nog zeggen dat het zulke snelle beren waren dat ze net tussen elke timelapse opname zitten. hehehehehe. Desalwelteplut hoop ik dat ze toch nog komen opdagen. Misschien in een bak vol zalm gaan rollen of iets anders smerigs om ze aan te trekken.
  In elk geval nog heul veul plezier.

 78. Beren en kinderen op straat, als het geen teddyberen zijn toch spannend. Voorzichtig met uitglijders. Jeetje Mountain Lion pfff gaaf. Succes en geniet van de beren en zo vivianne

  • Als er wildlife te zien is (en er is voldoende tijd om een camera te pakken en aan te zetten)… De vis-etende beer van dichtbij (lekker hapje) en de zwemmende beer zijn vanaf het platform in Hyder gemaakt.

 79. Hai Koen! Dank je wel voor het opsturen van de foto’s. Mooi!! Wat eens schitterende kleuren in dat meer… Die vind je toch nergens?!
  Leuk ook om je vrehaal te lezen… Groet van Marlou

 80. Potverdorie, dat is nu al de derde keer dat ik een reactie moet schrijven, het gaat steeds mis met die lettercodes… Nu voelt het veel minder spontaan, maar hier komt ie dan:

  Leuk verhaal weer om te lezen. Jammer dat de opstart wat lastig was, maar anders wordt reizen misschien ook wel te makkelijk voor jullie! Schitterende foto’s weer (ben niet anders gewend), moest ook wel even lachen om dat paard. Geniet ervan daar en kom maar op met het volgende verslag!

 81. Mijn vakantie begon precies voor het eind van jullie reis, dus nu pas aan lezen toegekomen. Wow! Jullie zijn wel echt verwend met dat Noorderlicht hoor. Hebben jullie er nu genoeg van? Ijsland lijkt me zooo gaaf en jullie schrijven er ook echt heerlijk over. Zal het eens naar boven gaan plaatsen op de wishlist πŸ˜‰ En die foto’s zijn echt zo jaloersmakend! Willen jullie niet een keer met mij mee op pad voor een reis met zulke prachtplaatjes?

 82. Mooi! Lees na terugkomst het boek Japan van Cees Nootenboom, zo herkenbaar om nu op jullie beelden te zien van de national parcs. Pas op voor de opkomende thyphoon komend weekend! Lieve groetjes Mirjam (van Zwijsen)

 83. Hi Koen en Anke,

  Wij zijn in TsjechiΓ« beland i.p.v. Bali, maar hebben ook een mooie reis gehad.
  TsjechiΓ« is zo te zien wel een beetje vergelijkbaar met Polen, het heeft ons in ieder geval aangenaam verrast.

  Leuk om jullie verslag te lezen en de mooie foto’s te zien.

  Groetjes Kees en Karin